Menü
Göcek Gulet Kiralama Göcek Gulet Kiralama 4.02.2021

Göcek Gullet Kiralama

Göcek gullet kiralama muhteşem bir deniz turu deneyimi yaşamak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği seçeneklerden biridir. Gullet olarak ifade edilen deniz aracı, çok önceleri savaş gemisi olarak isimlendirilse de günümüzde tatil ve tur amacıyla kullanılan estetik bir teknedir. Açık denizlerde kullanılan bu tekne türü, konforu ve tasarımı ile dikkat çekmektedir. Genellikle ahşaptan yapılan guletler Göcek dahil olmak üzere deniz kıyısında görülebilmektedir. Siz de bu muhteşem tasarımı konforu ile dikkat çeken guletleri kiralayarak eşsiz maviliğin eğlencesini ve huzurunu katlayabilirsiniz. Sevdikleriniz, aileniz ve arkadaşlarınız ile gez, özel gün kutlaması ve daha birçok aktivite için guletleri tercih edebilirsiniz. Diğer kiralama seçeneklerinden farklı olarak, yelkenli amacı ve özel davet amacı ile de çok rahat tercih edilebilir.

Göcek Gullet Türleri

Guletler, özellikle konforu ve tasarımı ile öne çıksa da farklı seçenekler ile sizlere sunulmaktadır. Farklı kapasite ve özellikleri ile kiralamak için uygundur. Kiralama seçeneklerinin de içinde yer alan Gulet tiplerini şu şekilde ifade etmek mümkündür:

  • Aynakıç, diğer tiplerden kıç bölümünün yuvarlak değil de yükseltilmiş şekilde köşeli olmasıdır. Bu alanda genellikle master kabin ismi verilen lüks oda bulunur.
  • Gulet, kıç tarafından teknik oda bulunan, büyüklüğü ile orantılı oda sayısına sahip normal bir tekne olarak ifade edilebilir.
  • Son olarak ise Tirhandil, yemekli organizasyonlar için oldukça uygun olan, üç köşe yelkeni bulunan ve ortalama 20 metre arasında değişen boya sahip bir teknedir. Kabin boyları standarttır. Özellikle yelkenli deneyimi yaşamak isteyenler için ideal bir kiralama tercihtir.

Her amaca, deneyime uygun bir gulet tipi bulunmaktadır. Siz de bu eşsiz deneyimi yaşamak için size en ideal gulet tekne ve yatlarını hemen kiralayabilirsiniz.

Göcek Gullet Kiralama Ne Kadar?

Göcek gullet kiralama ile sunulan eşsiz bir mavilik deneyimi, seçilen gulet tipine ve diğer tercih seçeneklerine göre farklılık gösterecektir. Göcek’in eşsiz manzarası eşliğinde bir tatil olarak düşünüldüğünde fiyatların oldukça uygun olduğu görülmektedir. Ayrıca lüks guletler, Exclusive tasarımlı guletler de lüks seçeneklerin yanı sıra ekonomik seçenekleri ile farklı fiyatlarda kiralama fiyatları sizlerin tercihine sunulmaktadır. Her bütçeye uygun bir kiralama opsiyonu bulunmaktadır. Size sunulan en iyi fiyatı hemen öğrenmek için iletişim adreslerinden bize ulaşabilirsiniz. Unutulmaz anılar biriktirmek, şehrin gürültüsünden ve stresten uzaklaşmak, sevdikleriniz ile zaman geçirmek, farklı bir mavi tur deneyimi yaşamak istiyorsanız gulet kiralama seçeneği tam size göre.

WhatsApp