Menü
Göcek Haftalık Tekne Kiralama Göcek Haftalık Tekne Kiralama 5.02.2021

Göcek Haftalık Tekne Kiralama

Göcek haftalık tekne kiralama eşsiz Göcek manzaraları, unutulmaz rota ve güzergahları ile sizlere güzel anılar biriktirmeniz için en iyi seçeneği sunmaktadır. Günlük, haftalık ya da aylı seçenekler ile bütçenize en uygun tekneler, sizleri mavi suların doğal ihtişamına davet ediyor. Göcek’in en iyi koylarında, muhteşem rotalarında sevdikleriniz ile birlikte anılar biriktirmek, şehirden ve gürültüden uzak bir tatil geçirmek isteyenler için lüks otel konforunda tekneler bir tık uzağınızda. Kalabalık arkadaş grupları, çekirdek aile ya da sadece sizin için bireysel bir deneyim sunan farklı tasarım ve boyutlarda tekneler bulunmaktadır. Size en uygun olanı sitemizden ya da iletişim adreslerimiz üzerinden öğrenmeniz mümkündür. Kolay rezervasyon seçeneği ile tatilinizi şimdiden mavi denizlerde muhteşem bir gün için planlayabilirsiniz.

Göcek Haftalık Tekne Seçenekleri

Göcek’te muhteşem bir deniz tatili, mavi tur deneyimi için sizlere çok farklı şekilde tekne seçenekleri sunulmaktadır. Bu tekne seçeneklerini kendiniz özelleştirebilirsiniz. Özelleştirebileceğiniz seçenekleri şöyle sıralamak mümkündür:

  • Teknenin boyu ve tasarımı,
  • Teknede bulunmasını istediğiniz kabin sayısı,
  • Teknenin hızı,
  • Tuvalet, banyo ve oda sayısı,
  • Misafir kapasitesine göre genişlik ve oda düzeni,
  • Kaptanlı, kaptansız, mühendis ve teknik eleman desteği,
  • Özel organizasyon olmak üzere tüm kalemlerde sizlerin tercihlerine göre belirlenir.

Belirlenen bu tercihlere göre fiyat da değişmektedir. Misafir sayısı ve benzeri unsurlar fiyatın artmasına neden olabilir. Fakat her bütçeye uygun bir ayarlama kolaylıkla yapılabilir. Bu sebeple siz de size en uygun tekneyi tercihlerinize göre seçebilirsiniz. Bu tamamen opsiyoneldir. Bizlere danışarak da en iyi, en uygun tekne seçeneklerini bulmanız mümkündür. Bütçenize uygun ayarlamalar, misafir sayınıza ve isteğinize göre özelleştirmeler, sizlere en iyi mavi tur deneyimini sunmak için hazırlanmaktadır

Göcek Haftalık Tekne Tatili

Göcek haftalık tekne kiralama size Göcek’in eşsiz tarihi ve kültürel dokusunu, mavi deryası ile deneyimleme şaşı sunmaktadır. Yaklaşık bir otel tatili süresi ve fiyatına bir değişiklik yaparak tercihinizi tekne kiralamadan yana kullanabilirsiniz. Gizemli tarihi, estetik koyları, güzergah ve rotaları ile haftalık tatilinizi keşfe ayırabilir, unutamayacağınız anılar biriktirebilirsiniz. Fethiye ve Dalyan arasında bulunan dört bir yanı tarih kokan bu sularda, huzurlu ve doğa ile iç içe bir tatil, gezinti ve deneyim sadece bir tık uzağınızda bulunuyor. Haftalık Göcek deneyimi için aileniz, sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla birlikte muhteşem bir deneyim yaşayabilirsiniz. Sizler için en iyi tekne seçenekleri ve fiyatlar için iletişim adreslerinden bize ulaşın.

 

 

WhatsApp