Menü
Ölüdeniz Gulet Kiralama Ölüdeniz Gulet Kiralama 6.02.2021

Ölüdeniz Gulet Kiralama

Ölüdeniz Gulet kiralama son zamanlarda oldukça popüler bir hale gelmiştir. Gulet’in sözlük anlamına bakıldığında yelkenli bir savaş gemisi olarak nitelendirilmektedir. Gulet gemileri genellikle Bodrum, Fethiye, Ölüdeniz ve Marmaris tarafında yer alan tersanelerde üretilmektedir ve çoğunlukla buralarda kullanılmaktadır.  Gulet kiralama işlemi, turlar ve turkuaz yolculuklar için vazgeçilmez bir ulaşım aracıdır ve koylarda, kıyılara yakın yerlerde kullanılan gulet açık denizlerde de rahat bir şekilde kullanılmaktadır.

Ölüdenizde gulet tekne sayesinde gezilebilecek çok fazla mekân bulunmaktadır. Kiralık gulet ile Ölüdeniz’in çevresini gezerken muazzam manzaranın ve turkuaz denizin tadını çıkarabilirsiniz. Ölüdeniz, berrak, durgun ve zarif olması ile yerli ve yabancı turistler tarafından oldukça iyi bir şekilde tanınmaktadır.  Aynı zamanda Ölüdeniz de kiralık guletlerin yanı sıra, tandem paragliding adı verilen yamaç paraşütü de oldukça meşhurdur. Ölüdeniz, yamaç paraşütçülüğü bakımından Avrupa’nın en uygun koşullara sahip olan yerlerinden birisidir. Babadağ’ın zirvesinde yapılan yamaç paraşütü kiralık gulet tatili yapanlar tarafından da çok fazla tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra ölüdeniz gulet kiralama seçeneği ile yapacağınız tatil sırasında birçok antik kentlere de uğrayabilirsiniz. Pınara, Yakaköy, Leton ve Xanthos gibi eşsiz güzelliğe sahip olan antik kentlerdeki kalıntıları ziyaret edebilir ve tarihte kısa bir yolculuk yapmış olursunuz. Bunun yanı sıra dünyaca popüler olan Kelebekler Vadisi’ni ziyaret edebilir ve ziyaretiniz sırasında Temmuz-Ağustos aylarında vadiyi kaplayan “Jarsey Tiger” türü kelebeklerle karşılaşabilirsiniz.

Ölüdeniz Kiralık Guletlerin Sınıflandırılası

Ölüdeniz Kiralık Guletlerin Sınıflandırılası siz değerli misafirlerimiz adına oldukça detaylı bir şekilde yapılmaktadır. Son derece konfor ile tasarlanan guletler büyüklük ve imkanları açısında 3 ayrı şekilde anlatılmaktadır. Standart Guletler;  uygun fiyatlı bir yapıya sahip olan, 3 veya 4 kabinden oluşan 4-5 kişilik bir mürettebat ekibi ile çalışan bir gemi türüdür. Bir diğer Lüks Guletler ise; içinde kliması bulunan, 5-6 kişilik bir mürettebat ekibi ile çalışan gemi türüdür. De Lüks Guletler; her şeyin en lüks ve en konforlu halini bulacağınız tipteki guletlerdir. Kabin boyutları büyük olduğundan bu guletlerde az sayıda kabin vardır. İçinde hostesin de bulunduğu 7 kişilik bir mürettebat ekibi ile birlikte hizmet veren araçlardır.

Ölüdeniz Gulet Kiralama Fiyatları

Ölüdeniz Gulet Kiralama Fiyatları guleti kiralayacağınız tarihe ve gulet sınıfına göre farklılık göstermektedir. Eger yaz aylarında tatil yapmak için gulet kiralamak isterseniz fiyat konusunda bir miktara zarara uğrayabilirsiniz. Çünkü yaz aylarında gulet bulmak oldukça zordur. Yaz aylarında tatilini gulet ile yapmak isterseniz önceden rezervasyon seçeneği ile guletinizi tatil yapacağınız tarihe ayarlarsanız uygun bir fiyata anlaşmak mümkün olacaktır.

 

WhatsApp