Menü
Fethiye Günlük Tekne Kiralama Fethiye Günlük Tekne Kiralama 6.02.2021

Fethiye Günlük Tekne Kiralama

Fethiye günlük tekne kiralama seçeneği, günlük tur severlerin en çok tercih edilen seçenekler biridir. Modern yaşamla birlikte, büyük şehirlerde yaşanmaya başladı. Doğanın bir parçası olan insan zamanla doğadan uzaklaştı. Bunun ne kadar farkında olmasak da büyük şehirlerde egzozdan ve fabrikalardan dolayı temiz hava soluyamaz olduk. Bundan dolayı tatillerimizi artık şehrin kalabalığının dışında temiz havada yapmayı tercih ediyoruz. Tekne kiralama da bu seçeneklerin en mantıklı olanı. Tek bir günlük uzaklaşma bile insanın ruhunu ve zihnini temizleyen bir etkinlik. Modem hayatın karmaşasından kaçmak isteyenlerin en çok tercih ettiği tatil bundan dolayı hep tekne kiralamadır. Her zevke ve her bütçeye uygun günlük tekneler bulmak mümkündür.

Günlük Mavi Yolculuk

Fethiye her yıl binlerce insanı ve binlerce turisti ağırlamaktadır. Fethiye, denizi ve tabiatı ile gelen herkesi kendine hayan bırakmıştır. Fethiye’de günlük tekne ile, Göcek, 12 Adalar, Ölüdeniz, Kızılada, Tersane adası, Kleopatra Koyu, Gemiler Koyu, St Nicholas Adası, Kelebekler Vadisi gibi pek çok tabiat harikası yerleri gezme imkânınız mevcuttur. Fethiye’nin temiz havası, sizi büyük şehrin kirli havasından uzaklaştıracaktır. Masmavi denizin ortasında, tertemiz havada sevdiklerinizle geçirdiğiniz bir gün sizi yeniden doğmuşsunuz gibi tazeleyecektir. Teknede herhangi bir sıkıntı oluşmadan huzurla bir tatil yapmak için bu işte profesyonel firmaları tercih etmek sizin yararınıza olacaktır. Birçok zevke göre düzenlenmiş tekneler arasından size ve cebinize en uygun olan tekne ile günlük mavi yolculuğunuzun tadını çıkarabilirsiniz.

Gulet Tekneler

Fethiye günlük tekne kiralama seçeneği için en çok tercih edilen seçenek gulet teknelerdir. Gulet tekneler diğer teknelere göre daha konforlu ve sağlam olduğundan dolayı çok tercih edilmektedir. Gulet aslında savaş gemisi demektir, tabi şu an ahşap ve geleneksel tasarımı ile tatil için kullanılmaktadır. Gulet teknelerin 4 farklı seçeneği vardır. Bunlar; ekonomik guletler, lüks guletler de lüks guletler, exclusive guletler. Bu guletler farklı fonksiyonlar içermesiyle ve fiyatlarıyla birbirinden ayrılmaktadır. Günlük kiralamalarda genelde ekonomik guletler tercih edilmektedir. Ekonomik guletler bize sunduğu onca imkana rağmen fiyat açısından çok uygundur. Bu durum da ekonomik gulet tekneleri çekici yapmaktadır. Ekonomik sınıflı guletler 3 ila 4 kabinden oluşmaktadır, böylece rahatlıkla ailenizle tatil yapabilirsiniz. 6 ila 8 kişi alabilme kapasitesine sahiptir. Ekonomik sınıflı gulet tekneler sayesinde gün boyunca sıkılmadan ve herhangi bir sorun yaşamadan mavi yolculuğunuzun tadını çıkarabilirsiniz.

 

WhatsApp