Menü
Fethiye Gulet Kiralama Fethiye Gulet Kiralama 6.02.2021

Fethiye Gulet Kiralama

Fethiye gulet kiralama seçeneği pek çok tatil sever tarafından tercih edilmekte ve çok sevilmektedir. İnsan doğaya ait olan bir varlıktır. Fakat doğa, modernleşme ve büyük şehirler yüzünden bizden koparılmıştır, sık sık doğaya ait olan özlemimizde bundan dolayıdır. Koca bir yılın yükünü omuzlarımızdan atmak ve rahatlamak için doğaya dönmek ve bu şekilde tatil yapmak, en çok tercih edilen tatil seçeneklerindendir. Fethiye gulet kiralama da bu doğa tatili için en çok tercih edilen seçenekler arasındadır. Gulet sayesinde kimsenin olmadığı sadece sevdiklerimizle çıktığımız bir yolculuk, her zaman insanları rahatlatır ve büyük bir şehrin yükünü omuzlardan alır.

Gulet Nedir?

Anlamı savaş gemisi olan gulet, ahşaptan yapılan konforlu ve ideal tekne türlerinden biridir. Guletler genelde kıyıya yakın turlarda kullanılsa da tasarımından dolayı açık denizler için de kullanmaya uygundur. Geleneksel ahşap tasarımı sayesinde pek çok tekne severi kendine çekmektedir. Fethiye’de birçok tersanede üretimi vardır. Guletin en büyük özelliği size büyük bir konfor sağlamasıdır. Fonksiyonel olan gulet genelde en çok tercih edilen tekne kiralamasıdır. 8 ile 60 kişi arasında kişi alabilme kapasitesine sahip guletler vardır. Kiralama fiyatları Euro üzerinden 500 Euro’dan başlamaktadır.

  • Ekonomik guletler
  • Lüks guletler
  • De lüks guletler
  • Exclusive guletler

Olmak üzere dört adet gulet çeşidi vardır. Bunlar arasından kendi tarzınıza ve bütçenize uygun istediğiniz guleti seçebilir. Gönül rahatlığı ile doğa ile bir arada tatilinizi yapabilirsiniz.

Lüks Guletler

Fethiye gulet kiralama seçeneği için lüks guletlerden bahsetmemiz gerekirse, lüks kategorisinde bulunan gulet tekneler, diğer teknelere göre bize daha fazla imkân sunar, bundan dolayı daha fazla tercih edilmektedir. Fiyat açısından pahalı olsa da birçok sunduğu imkândan dolayı çok tercih edilmektedir. Birçok sağladığı imkân sayesinde, konforun üst seviyelerde olduğu bir tatil yapılabiliyor. Yarattığı imkanlarla rüyalarınıza layık bir tatil yapabiliyorsunuz. Geniş alanları lüks banyo tuvaletleri sayesinde adeta cennete eş değer bir tatil yapabilmenize olanak tanıyor. Beş yıldızlı bir oteli aratmayan lükslükte tekneler kiralamak sizin için her zaman iyi olacaktır. Bunların yanı sıra Lüks gulet teknelerde size yardımcı olacak elemanlar da bulunmaktadır. Böylece hiçbir işle uğraşmadan rahatça tatilinizi yapabilirsiniz. Bu teknelerde bir adet VIP bölümü de bulunmaktadır. Kaliteli ve lüks ekipmanlar ile tatil keyfinizi kat ve kat artırabilirsiniz. Dediğimiz gibi fiyat açısından diğer gulet teknelerine göre biraz pahalı olsa da, bu deneyimi yaşadıktan sonra kesinlikle buna değdiğini düşüneceksiniz.

WhatsApp