Menü
Göcek Tekne Kiralama Göcek Tekne Kiralama 6.02.2021

Göcek Tekne Kiralama

Göcek tekne kiralama ile mavi bir tura çıkmak, stresten ve şehrin gürültüsünden uzaklaşmak için oldukça idealdir. Sevdiklerinizle yeni anılar biriktirmek, yeni hobiler edinmek ya da sadece eşsiz maviliğin tadını çıkarmak için tekne kiralamak iyi bir alternatiftir. Türkiye’nin incisi Göcek, deniz havasını almak isteyenlerin en sık tercih ettiği lokasyonlar arasında yer almaktadır. Tekne kiralama seçenekleri ile eşsiz maviliği keşfe çıkması, özel gün kutlaması gibi birçok aktiviteye uygundur. Farklı boyutlarda birçok tekne, sizlere maviliğin içinde kaybolmanız için sunuluyor. Eşsiz manzaralar ile her türlü özek gün kutlaması, tatil ve gezi için kiralama seçenekleri bulunmaktadır. Siz de bu unutulmaz deneyimi yaşamak isterseniz, mavilik içinde bir tekne, bir tık uzağınızda bulunuyor.

Göcek Tekne Kiralama Seçenekleri

Göcek’in muhteşem manzaraları eşliğinde mavi bir tura çıkmada farklı seçenekler sizlere sunulmaktadır. Bu seçenekleri şu şekilde ifade etmek mümkündür:

  • 2 misafir kapasiteli, 1 kabin, WC, kaptanlı ya da kaptansız,
  • 4 misafir kapasitesi, 2 kabin, WC ve kaptanlı seçeneğiyle,
  • 6 misafir kapasitesi, 3 kabin, 2 WC, kaptanlı,
  • 8 misafir kapasiteli, 4 kabin, 4 WC, kaptanlı,
  • 6 misafir kapasiteli, 3 kabin, 2 WC, kaptansız,
  • 10 misafir kapasiteli, 5 kabin, 3 WC, kaptanlı ve kaptansız seçenekleri ile sizlere farklı boyut ve hizmetteki tekneler isteğinize göre sağlanmaktadır.

Her kapasiteye ve isteğe uygun bir tekne bulmak mümkündür. Kutlamalara ve özel günlere uygun düzenlemeler, hazırlıklar yine isteğe bağlı hazırlanabilir. Sadece tur ya da tatil için de farklı şekillerde hizmet talebi mümkündür. Mavi bir tura çıkmak için her şey hazır bir tekne sizleri beklemektedir. Sevdikleriniz, aileniz ya da sadece kendiniz bu eşsiz manzaraların ve doğanın tadını Göcek’te çıkarabilirsiniz. Bu yıl planlarınızı mavi bir tur için oluşturabilirsiniz.

Göcek Tekne Kiralama Fiyatları

Göcek tekne kiralama için merak edilen konularda biri de fiyatlardır. Özellikle bu eşsiz tekneler ile doğanın içinde bir deneyimin fiyatı ne kadardır, bu konu oldukça merak edilmektedir. Bu noktada firmamız tarafından sunulan fiyatlar, teknenin boyutuna, kiralama süresi ve diğer opsiyonel seçeneklere göre değişmektedir. Genel olarak ise 5 yıldızlı bir tatilden ne daha fazla ne de azdır. Fakat sunmuş olduğu avantajlar ve seçenekler ile muhteşem denizin ortasında, Göcek’in unutulmaz manzaraları ve havası ile kesinlikle hatırlayacağınız bir denetim sunmaktadır. Fiyatlar hakkında en iyi, kesin bilgiyi firmamızın iletişim kanallarını kullanarak ulaşabilirsiniz.

WhatsApp