Menü
Göcek Motor Yat Kiralama Göcek Motor Yat Kiralama 6.02.2021

Göcek Motor Yat Kiralama

Göcek motor yat kiralama daha rahat, huzurlu mavi tur tercih edenlere özel olarak sunulan bir seçenektir. Bir yat uzunluğunda olsa da genişlik açısından daha büyük olabilir. Motor yat kabinleri diğer tekne ve yatlara göre kabinleri daha çok süt odalara benzemektedir. Yatlara göre nispeten daha hızlıdır. Bu noktada hızları ortalama olarak 20 knot olarak ifade edilebilir. Eğer hızlı bir motor yat arayışında iseniz sizin için hızları 25 ve 30’a kadar çıkan modellerini de kiralamanız mümkündür. Yarış için özel gün ve kutlamalar için her amaca uygun bir motor yat tercih edebilirsiniz. Onlarca seçenek arasından her amaca uygun, her bütçeye uygun motor yatlar sizler için bekliyor.

Göcek Motor Yat Seçenekleri

Huzurlu ve rahat bir tatil için motor yat kiralamak isteyenler için ayrı, hız ve günlük deneyim için motor yat kiralamak isteyenler için ayrı seçenekler sunulur. Lüks ya da daha ekonomik modeller de sizlerin tercihlerine göre farklı seçenekler ile sunulmaktadır.

  • 11 metre boy, 1 kabin, 2 düzen,
  • 12 metre boy, 2-2 kabin banyo ve 4+2 yatak,
  • 12,65 boy 2-2 kabin banyo, 4+2 yatak,
  • 10 metre boy, 1-1 kabin boy, 4 yatak,
  • 13 metre boy 2-3 ya da 3-3 kabin banyo ve 4/6 yatak seçenekleri gibi birçok farklı tercihi size uygun olanı belirleyerek seçebilirsiniz.

Kaliteli, profesyonel bir kiralama hizmeti ile size en uygun motor yatı danışarak bulabilirsiniz. Günlük olarak, toplantı ve özel günlerde kutlamalara özel, bireysel tatil gibi farklı kullanımlar için farklı onlarca motor yatımız bulunmaktadır. Arasında size en uygun olanı, bütçe ve diğer seçeneklere göre tercih edebilirsiniz.

Göcek Motor Yat Nasıl Kiralanır?

Göcek motor yat kiralama nasıl yapılır, merak edenler için izlenmesi gereken birkaç adım vardır. Bunlardan ilki öncelikle hangi amaç doğrultusunda bir motor yat deneyimi yaşamaya karar vermektir. Tatil, gezinti, özel kutlama gibi farklı birçok seçenek için motor yat kiralayabilirsiniz. Konforlu bir tatil için demirbaşların hepsi motor yat içerisinde bulunur. Daha sonra ise motor yatın boyutu ve tasarımına karar verilir. Oda sayısı, yata sayısı gibi farklılıkla sizin tercihine bırakılır. Gün, saat seçimi ile tarih de belirlendikten sonra tek işlem rezervasyon ya da kiralama işlemidir. Bunun için sitemizde bulunan iletişim adreslerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Merak ettiğiniz her detayı da yine iletişim adreslerinden öğrenmeniz mümkündür.

WhatsApp