Menü
Ölüdeniz Haftalık Tekne Kiralama Ölüdeniz Haftalık Tekne Kiralama 6.02.2021

Ölüdeniz Haftalık Tekne Kiralama

Ölüdeniz haftalık tekne kiralama sayesinde bir hafta içinde muazzam bir tatil yapabilirsiniz. Ölüdenizde haftalık tekne kiralama işlemini yaptıktan sonra tekne ile gezilip görülmesi gereken bazı güzel mekânlar bulunmaktadır. Güzel mekanları görebilmek ve gezmek için  bir hafta oldukça yeterli bir süredir. Aynı zamanda  Ölüdeniz, Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan bir mahalledir. Son zamanlarda popüler bir hale gelen Ölüdenizdeki kiralık tekne turları ve tekne tatilleri de bu sayede artışa geçmiştir. Yani uzun tekne tatili yerine ister bir günlük ister bir haftalık ister bir aylık tekne kiralayarak da çok güzel tatil yapabilirsiniz. Durgun ve zarif bir yapıya sahip olan Ölüdeniz sakin bir göl niteliğindedir. Durgun ve zarif görünen Ölüdeniz, bazı nedenler yüzünden kendini her gün yenilemektedir. Her gün kendini yenileyen Ölüdeniz her geçen gün daha güzel görülmektedir ve tatilcilerin ilgi odağı haline gelmektedir.

Ölüdeniz’deki Muazzam Kiralık Tekneler

Ölüdeniz’deki muazzam kiralık tekneler son zamanlarda oldukça artmıştır.  Ölüdeniz de her zevke hitap eden birçok tekne çeşidi yer almaktadır. Ölüdeniz, haftalık tekne kiralama seçeneği sayesinde birçok turistin tekneler ile gezmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda bu gezintilerin fiyatları da konfor ve kaliteye göre farklılık göstermektedir. Haftalık kiralanan teknelerin diğer tekne seçeneklerine göre daha güzel yapısı ile pek çok koyu gezmek için çok fazla tercih edilmektedir.  Sizlerde Ölüdenizde 1 haftalık tatil yapmak isterseniz ölüdeniz tekne kiralama seçeneği ile çok güzel bir tatil geçirebilirisiniz. Aynı zamanda ölüdeniz haftalık tekne kiralama seçeneği ile yapacağınız tatil ölüdenizdeki doğa harikalarını gezmek için yeterli bir süredir. Gezi sırasında birçok antik kentlere de uğrayabilirsiniz. Pınara, Yakaköy, Leton ve Xanthos gibi eşsiz güzelliğe sahip olan antik kentlerdeki kalıntıları ziyaret edebilir ve tarihte kısa bir yolculuk yapmış olursunuz. Bunun yanı sıra dünyaca popüler olan Kelebekler Vadisi’ni ziyaret edebilirsiniz.

Ölüdeniz Haftalık Tekne Kiralama Fiyatları

Ölüdeniz haftalık tekne kiralama fiyatları tekneyi kiralayacağınız tarihe ve tekne sınıfına göre farklılık göstermektedir. Eğer yaz aylarında bir haftalık tatil yapmak için tekneyi önceden rezervasyon yapmanızı tavsiye ederiz. Yaz aylarında tatilinizi tekne ile yapmak isterseniz önceden rezervasyon seçeneği ile yatınızı tatil yapacağınız tarihe ayarlarsanız uygun bir fiyata anlaşmak mümkün olacaktır. Bunun yanı sıra bir haftalık tekne kirama fiyatları da en düşük 12.000 TL en yüksek 70.000 TL arasında farklılık göstermektedir. Aynı zamanda önceden yapmış olduğunuz haftalık tekne kiralama rezervasyonu iptal edebilir ya da ertelemeniz mümkündür.

 

 

WhatsApp