Menü
Göcek Yat Kiralama Göcek Yat Kiralama 6.02.2021

Fethiye Yat Kiralama

Fethiye yat kiralama, doğa ile iç içe bir tatil yaşamak isteyenlerin vazgeçilmezi. Şehrin boğuculuğundan, kalabalığından ve pis havasından kaçmak istenler genelde doğayla daha iç içe bir tatil geçirmek istiyor. Bunun içinde en çok tercih edilen seçenek yat kiralamak, en çok tercih edilen yer de Fethiye oluyor. Fethiye’nin doğal güzelliği ve temiz havası, oraya ayak basan herkesi kendine hayran bırakıyor. Göcek, 12 Adalar, Ölüdeniz, Kızılada, Tersane adası, Kleopatra Koyu, Gemiler Koyu, St Nicholas Adası, Kelebekler Vadisi gibi pek çok doğa harikası yeri gezme imkanına sahipsiniz. Yat sayesinde masmavi denizin ortasında sadece sevdiğiniz insanlarla birlikte, şehirden uzaklaşıp, kendinizi tekrar doğaya verebilirsiniz. İstediğimiz fonksiyona ve fiyata sahip pek çok yat seçeneği bulunmaktadır. Yatlar; Gulet yatlar, katamaran yatlar, yelkenli yatlar ve motor yatlar olmak üzere pek çok seçeneğe sahiptir.

Gulet Yatlar

Guletin kelime anlamı savaş gemisidir, fakat şu an tatiller ve koy gezileri için kullanılmaktadır. Ahşap ve geleneksel bir tasarıma sahiptir. Gulet yatlar diğer yatlara göre daha konforlu ve sağlam olduğu için çok tercih edilmektedir. Ayrıca 6 kişilik ergonomik sınıfları olduğundan dolayı küçük aileler için hem imkân olarak hem de maddi olarak daha uygundur. Gulet yatların 4 farklı seçeneği vardır. Bunlar; ekonomik guletler, lüks guletler de lüks guletler, exclusive guletler. Bu gulet yatlarda hangisi sizin isteğinize ya da cebinize uygunsa bunu tercih edebilirsiniz. En düşük gulet fiyatları 500 Euro’dur. Lüks modellerinde daha fazla imkân mevcuttur. VIP oda ya da yat kaydırağı gibi. Günlük tekne tercihlerinde daha uygun olan ergonomik gulet yatlar tercih edilirken, lüks gulet yatlar genelde uzun ve kalabalık tatillerde tercih ediliyor.

Kataraman Yatlar

Fethiye yat kiralama, seçeneğinde guletten sonra en çok tercih edilen seçenek katamaran kiralamadır. Teknik olarak bahsedersek, katamaran birbirine bağlanmış iki teknedir, bundan dolayı daha büyük ve daha geniştir. Guletin tersine gelenekselliğin dışında daha modern bir tasarıma sahiptir. Şık ve modern tasarımla mavi yolculuğa çıkmak isteyen gezginlerimiz vazgeçilmezi katamarandır. Katamaran ile mavi yolculuğunuz hem daha konforlu hem de daha eğlenceli geçecektir. Katamaranın içinde tüm acil ekipmanlar ve iletişim cihazları mevcuttur. Bundan dolayı güvenlik açısından hiçbir tehlike içermez. İstenirse ek personel sayesinde mavi yolculuğunuz daha rahat ve sorunsuz bir şekilde geçebilir. Uzman bir firma ile iletişime geçip katamaranlı mavi yolculuğa çıkabilirsiniz.

WhatsApp