Menü
Ölüdeniz  Yat Kiralama Ölüdeniz Yat Kiralama 6.02.2021

Ölüdeniz  Yat Kiralama

Ölüdeniz yat kiralama son zamanlarda oldukça popüler bir hale gelmiştir. Yat kiralama işlemi, turlar ve turkuaz yolculuklar için vazgeçilmez bir ulaşım aracıdır ve koylarda, kıyılara yakın yerlerde kullanılan yat açık denizlerde de rahat bir şekilde kullanılmaktadır.

Ölüdenizde kiralık yat sayesinde gezilebilecek çok fazla mekân bulunmaktadır. Kiralık yat ile Ölüdeniz’in çevresini gezerken muazzam manzaranın ve mavi denizin tadını çıkarabilirsiniz. Ölüdeniz, berrak ve zarif olması ile yerli ve yabancı turistlerin çok fazla dikkatini çekmektedir. Aynı zamanda Ölüdeniz de kiralık yatların yanı sıra, tandem paragliding adı verilen yamaç paraşütü de oldukça meşhurdur. Babadağ’ın zirvesinde yapılan yamaç paraşütü kiralık yat tatili yapanlar tarafından da çok fazla tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra ölüdeniz yat kiralama seçeneği ile yapacağınız tatil sırasında birçok antik kentlere de uğrayabilirsiniz. Pınara, Yakaköy, Leton ve Xanthos gibi eşsiz güzelliğe sahip olan antik kentlerdeki kalıntıları ziyaret edebilir ve tarihte kısa bir yolculuk yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra Kelebekler Vadisi’ni ziyaret edebilir ve ziyaretiniz sırasında Temmuz-Ağustos aylarında vadiyi kaplayan “Jarsey Tiger” türü kelebeklerle karşılaşabilirsiniz.

Ölüdeniz Yat Kiralama Fiyatları

Ölüdeniz Yat Kiralama Fiyatları yatı kiralayacağınız tarihe ve yat sınıfına göre farklılık göstermektedir. Eğer yaz aylarında tatil yapmak için yat kiralamak isterseniz fiyat konusunda bir miktara zarara uğrayabilirsiniz.  Çünkü yaz aylarında diğer araçlar gibi yat bulmak oldukça zordur. Yaz aylarında tatilinizi yat ile yapmak isterseniz önceden rezervasyon seçeneği ile yatınızı tatil yapacağınız tarihe ayarlarsanız uygun bir fiyata anlaşmak mümkün olacaktır. Aynı zamanda önceden yapmış olduğunuz rezervasyonu iptal edebilir ya da ertelemeniz mümkündür.

Ölüdeniz Kiralık Yat Seçenekleri

Ölüdeniz kiralık yat seçenekleri için en doğru adrestesiniz. Sakin, klasik ve güzel bir tatil geçirmek için yat kiralayarak ölü denizin muazzam güzelliklerini görebilirsiniz. Yani hem dinlenip hem de güzel bir tur atmak sisin içinde iyi olacaktır. Tatilini dört duvar olmadan, sürekli hareket halinde olan berrak ve temiz turkuaz koylara gitmek ve oralardaki eşiz manzara tanık olmak tatilinizin vazgeçilmezi olacaktır. Ölüdenizde kiralık yat ile ister ailenizle ister arkadaşlarınız ile muazzam bir tatil yapabilir en güzel avantajlardan faydalana bilisiniz. Aynı zamanda yüksek kaliteye sahip olan kiralık yatlar güçlü bir mürettebat ekibi ile siz değerli müşterilin hizmetine sunulmaktadır. Yatların özelliklerine göre değişen fiyatlar kalite ve konfora göre de değişiklik göstermektedir.

 

WhatsApp