Menü
Ölüdeniz Tekne Kiralama Ölüdeniz Tekne Kiralama 6.02.2021

Ölüdeniz Tekne Kiralama

Ölüdeniz tekne kiralama işlemi oldukça kolaydır. Tekne kiralama işlemini yaptıktan sonra tekne ile gezilip görülmesi gereken bazı güzel mekânlar bulunmaktadır.  Ölüdeniz, Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan bir mahalledir. Ölüdeniz kumsalı yapılan oylama ile yüzde seksek iki oyla 2006 yılında dünya genelinde en güzel kumsal olarak seçilmiştir. Bu sayede Fethiye ölüdeniz turizm açısından oldukça gelişmiştir. Aynı zamanda tekne turları ve tekne tatilleri de bu sayede artışa geçmiştir. Durgun ve zarif   bir yapıya sahip olan Ölüdeniz durgun bir göl niteliğindedir. En fırtınalı günlerde Ölüdeniz’de sadece ufak tefek dalgalar meydana gelmektedir be bu sayede tekne ile yolculuk yapak daha keyifli hele gelmektedir. Fakat durgun eve zarif görünen Ölüdeniz, bazı nedenler yüzünden kendini her gün yenilemektedir. Her gün kendini yenileyen Ölüdeniz her geçen gün daha güzel görülmektedir.

Ölüdenizde Kiralık Tekne İle Gezilecek Yerler

Ölüdenizde kiralık tekne ile gezilecek yerler oldukça fazladır. Kiralık tekne ile Ölüdeniz çevresini turlarken eşsiz manzaranın, doğanın ve denizin tadını çıkarabilirsiniz. Berrak, durdun ve zarif denizi ile yerli ve yabancı turistler tarafından oldukça iyi bir şekilde tanınmaktadır.  Aynı zamanda Ölüdenizde teknelerin yanı sıra, tandem paragliding adı verilen yamaç paraşütü de oldukça meşhurdur. Ölüdeniz, yamaç paraşütçülüğü bakımından Avrupa’nın en uygun koşullara sahip olan yerlerinden birisidir. Babadağ’ın zirvesinde yapılan yamaç paraşütü kiralık tekne tatili yapanlar tarafından da çok fazla tercih edilmektedir. Eğer sizlerde Ölüdenizde kiralık tekne tatili yapacaksanız bu heyecanlı aktiviteyi de yani yamaç paraşütünü de deneyimlemenizi tavsiye ederiz. Aynı zamanda ölüdeniz tekne kiralama seçeneği ile yapacağınız tatil sırasında birçok antik kentlere de uğrayabilirsiniz. Pınara, Yakaköy, Leton ve Xanthos gibi eşsiz güzelliğe sahip olan antik kentlerdeki kalıntıları ziyaret edebilir ve tarihte kısa bir yolculuk yapmış olursunuz. Bunun yanı kıra dünyaca popüler olan Kelebekler Vadisi’ni ziyaret edebilir ve ziyaretiniz sırasında Temmuz-Ağustos aylarında vadiyi kaplayan “Jarsey Tiger” türü kelebeklerle karşılaşabilirsiniz.

Farklı Zevklere Hitap Eden Kiralık Tekneler

Farklı zevklere hitap eden kiralık tekneler son zamanlarda oldukça artmıştır.  Ölüdeniz de her zevke hitap eden birçok tekne çeşidi bulunmaktadır. Ölüdeniz, tekne kiralama seçeneği sayesinde birçok turistin tekler ile gezmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda bu gezintiler oldukça uygun fiyatlıdır. Kiralık teknelerin diğer tekne seçeneklerine göre daha süratli ve daha güzel yapısı ile pek çok koyu gezmek için çok fazla tercih edilmektedir.  Sizlerde Ölüdenizde tatil yapmak isterseniz tekne kiralama seçeneği ile çok güzel bir tatil geçirebilirisiniz.

 

WhatsApp