Menü
Ölüdeniz Günlük Tekne Kiralama Ölüdeniz Günlük Tekne Kiralama 6.02.2021

Ölüdeniz Günlük Tekne Kiralama

Ölüdeniz günlük tekne kiralama sayesinde tek bir günde muazzam bir tatil yapabilirsiniz. Ölüdenizde günlük tekne kiralama işlemini yaptıktan sonra tekne ile gezilip görülmesi gereken bazı güzel mekânlar bulunmaktadır.  Ölüdeniz, Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan bir mahalledir. Ölüdeniz kumsalı yapılan oylama ile yüzde seksen iki oyla 2006 yılında dünya genelinde en güzel kumsal olarak seçilmiştir. Bu sayede Fethiye ölüdeniz turizm açısından oldukça gelişmiştir. Aynı zamanda tekne turları ve tekne tatilleri de bu sayede artışa geçmiştir. Uzun tekne tatili yerine bir günlük tekne kiralayarak da çok güzel tatil yapabilirsiniz. Durgun ve zarif bir yapıya sahip olan Ölüdeniz sakin bir göl niteliğindedir. Durgun ve zarif görünen Ölüdeniz, bazı nedenler yüzünden kendini her gün yenilemektedir. Her gün kendini yenileyen Ölüdeniz her geçen gün daha güzel görülmektedir ve tatilcilerin ilgi odağı haline gelmektedir.

Ölüdeniz’deki Muazzam Kiralık Tekneler

Ölüdeniz’deki muazzam kiralık tekneler son zamanlarda oldukça artmıştır.  Ölüdeniz de her zevke hitap eden birçok tekne çeşidi yer almaktadır. Ölüdeniz, günlük tekne kiralama seçeneği sayesinde birçok turistin tekneler ile gezmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda bu gezintilerin fiyatları da konfor ve kaliteye göre farklılık göstermektedir. Günlük kiralanan teknelerin diğer tekne seçeneklerine göre daha güzel yapısı ile pek çok koyu gezmek için çok fazla tercih edilmektedir.  Sizlerde Ölüdenizde 1 günlük tatil yapmak isterseniz günlük tekne kiralama seçeneği ile çok güzel bir tatil geçirebilirisiniz. Aynı zamanda ölüdeniz günlük tekne kiralama seçeneği ile yapacağınız tatil sırasında birçok antik kentlere de uğrayabilirsiniz. Pınara, Yakaköy, Leton ve Xanthos gibi eşsiz güzelliğe sahip olan antik kentlerdeki kalıntıları ziyaret edebilir ve tarihte kısa bir yolculuk yapmış olursunuz. Bunun yanı sıra dünyaca popüler olan Kelebekler Vadisi’ni ziyaret edebilir ve ziyaretiniz sırasında Temmuz-Ağustos aylarında vadiyi kaplayan “Jarsey Tiger” türü kelebeklerle karşılaşabilirsiniz.

Ölüdeniz Günlük Tekne Kiralama Fiyatları

Ölüdeniz günlük tekne kiralama fiyatları tekneyi kiralayacağınız tarihe ve tekne sınıfına göre farklılık göstermektedir. Eğer yaz aylarında tek günlük tatil yapmak için günlük tekne kiralamak isterseniz fiyat konusunda bir miktara zarara uğrayabilirsiniz.  Çünkü yaz aylarında diğer araçlar gibi tekne bulmak oldukça zordur. Yaz aylarında tatilinizi yat ile yapmak isterseniz önceden rezervasyon seçeneği ile yatınızı tatil yapacağınız tarihe ayarlarsanız uygun bir fiyata anlaşmak mümkün olacaktır. Aynı zamanda önceden yapmış olduğunuz rezervasyonu iptal edebilir ya da ertelemeniz mümkündür.

 

WhatsApp