Menü
Ölüdeniz Motor Yat Kiralama Ölüdeniz Motor Yat Kiralama 6.02.2021

Ölüdeniz Motor Yat Kiralama

Ölüdeniz motor yat kiralama son zamanlarda oldukça popüler bir hale gelmiştir. Motor yat kiralama işlemi, turlar ve güzel yolculuklar için vazgeçilmez bir ulaşım aracıdır ve koylarda, kıyılara yakın yerlerde kullanılan motor yat açık denizlerde de rahat bir şekilde kullanılmaktadır.  Motor yatlar ilk zamanlarda önemli bireyleri taşımak amacı ile kullanılan hızlı ve hafif bir tekne olarak adlandırılmıştır. Motor yatların birçoğu 1950 yılına kadar, ahşaptan ya da daha büyük olanları çelikten yapılmıştır. Kiralık motor yatlar son zamanlarda, gelişmiş yol tutuş özellikleri, yeterli iç mekan, çok iyi, sağlam performans ve konfor gibi garantilere sahip tekneler, modern olanaklarla ve geniş ürün yelpazesi  ile piyasada bulunmaktadır. Aynı zamanda motor yatlar kısa zaman içerisinde büyük mesafeler yapmak isteyen kullanıcılar için oldukça ideal bir araçtır. Çoğu motorlu yat meraklıları bir motor yatın değerini fly bridge ve güverte de güneşlenme alan ve boyutlarına göre belirlendiğini söylemektedir. Ölüdenizde eşiz bir tatil yapmak için kiralık motor yatlarını tercih edebilirsiniz

Ölüdeniz Kiralık Motor Yat ile Gezilecek Yerler

Ölüdenizde kiralık motor yat ile gezilecek yerler oldukça fazladır. Kiralık motor yat ile Ölüdeniz’in çevresini gezerken muazzam manzaranın ve mavi denizin tadını çıkarabilirsiniz. Ölüdeniz, berrak ve zarif olması ile yerli ve yabancı turistlerin çok fazla dikkatini çekmektedir. Aynı zamanda Ölüdeniz de kiralık motor yatların yanı sıra, tandem paragliding adı verilen yamaç paraşütü de oldukça meşhurdur. Babadağ’ın zirvesinde yapılan yamaç paraşütü kiralık yat tatili yapanlar tarafından da çok fazla tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra ölüdeniz motor yat kiralama seçeneği ile yapacağınız tatil sırasında birçok antik kentlere de uğrayabilirsiniz. Pınara, Yakaköy, Leton ve Xanthos gibi eşsiz güzelliğe sahip olan antik kentlerdeki kalıntıları ziyaret edebilir ve tarihte kısa bir yolculuk yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra Kelebekler Vadisi’ni ziyaret edebilir ve ziyaretiniz sırasında Temmuz-Ağustos aylarında vadiyi kaplayan “Jarsey Tiger” türü kelebeklerle karşılaşabilirsiniz.

Ölüdeniz Motor Yat Kiralama Fiyatları

Ölüdeniz Motor Yat Kiralama Fiyatları yatı kiralayacağınız tarihe ve yat sınıfına göre farklılık göstermektedir. Eğer yaz aylarında tatil yapmak için motor yat kiralamak isterseniz fiyat konusunda bir miktara zarara uğrayabilirsiniz.  Çünkü yaz aylarında diğer araçlar gibi motor yat bulmak oldukça zordur. Yaz aylarında tatilinizi yat ile yapmak isterseniz önceden rezervasyon seçeneği ile yatınızı tatil yapacağınız tarihe ayarlarsanız uygun bir fiyata anlaşmak mümkün olacaktır. Aynı zamanda önceden yapmış olduğunuz rezervasyonu iptal edebilir ya da ertelemeniz mümkündür.

WhatsApp