Menü
Fethiye haftalık tekne kiralama Fethiye haftalık tekne kiralama 6.02.2021

Fethiye Haftalık Tekne Kiralama

Fethiye haftalık tekne kiralama, kısa süreliğine büyük şehrin curcunasından uzaklaşmak ve doğanın güzelliğine kendisini bırakmak isteyenler için vazgeçilmez bir tercih olmakta. Modern hayatın curcunası ve kalabalığı, doğanın bir parçası olan insanı bir süre sonra yormaktadır. Büyük şehirlerin hava kirliliği biz ne kadar fark etmesek de yüksektir. Yani temiz hava neredeyse hiç solumamaktayız. Bundan dolayı maraton hayatına biraz ara vermek isteyen kişiler genelde kalabalıktan uzak ve doğa ile iç içe yerler tercih etmeye çalışmakta. Fethiye de tam olarak böyle bir yer temiz havası ve doğa harikası koyları ile gelen herkesi büyüleyen bir yapıya sahip. Mavi tur ile pek çok koyları gezme fırsatını yakalıyorsunuz. Göcek, 12 Adalar, Ölüdeniz, Kızılada, Tersane adası, Kleopatra Koyu, Gemiler Koyu, St Nicholas Adası, Kelebekler Vadisi gibi pek çok yeri gezebilirsiniz. Bu sayede sadece bir haftada yeniden doğmuş gibi hissedebilirsiniz. Tüm senenin yorgunluğunu üzerinizden atarsınız.

Gulet Tekne Kiralama

Birçok tekne çeşidini kendi isteğinize ve cebinizin uygunluğuna göre kiralayabilirsiniz. En çok tercih edilen teknelerden biri de gulet teknelerdir. Gulet teknelerin asıl kelime anlamı savaş gemisi demektir, fakat şu an turlar için kullanılmaktadır. Guletler ahşap tasarıma sahip, geleneksel bir dizayndadır. Çok konforlu olmasının yanı sıra aynı zamanda da çok dayanaklı olan gulet tekneler aileler için vazgeçilmez bir seçenek oluyor. Genelde bir haftalık kısa süreli tatiller için daha ekonomik sınıf guletler tercih edilmekte. Fakat tatilini üst seviye konforla ve özenlikle geçirmek isteyen kabalık gruplar içinde lüks guletler vazgeçilmez bir hal alıyor. Ekonomik sınıf guletlerde ucuz olmasına karşın tüm temel gereksinimler, temiz ve konforlu bir şekilde bulunuyor. Lüks guletlerde ise daha lüks deniz araç gereçleri mevcut. Buna örnek olarak; VIP odalar ya da kaydırakları verebiliriz.

Tekne Kiralamada Dikkat Edilmesi Gerekenler

Fethiye haftalık tekne kiralama, seçeneği için dikkat edilmesi gereken birkaç husus mevcuttur. Bunları saymamız gerekirse;

  • Teknede mümkün mertebe az eşya bulundurmamız gereklidir.
  • Ayakkabılar teknede kaymayan türden olmalıdır ki olası bir kaza ile karşılaşılmasın.
  • Güneş çarpmasına karşı önlemler almamız gereklidir. Özellikle küçük çocuklarımız varsa bu konuda daha dikkatli olmamız lazım.
  • Teknedeki su kapasitesi kısıtlıdır. Bundan dolayı su tüketimine dikkat edilmelidir.

Tüm bunlara dikkat ettiğimiz sürece teknemiz ile Fethiye mavi turun tadını çıkarabiliriz. Büyük şehrin tüm o karmaşasından sıyrılıp, rahatlayabiliriz.

 

WhatsApp