Menü
Fethiye Tekne Kiralama Fethiye Tekne Kiralama 6.02.2021

Fethiye Tekne Kiralama

Fethiye tekne Kiralama son zamanlarda en çok tercih edilen tatiller arasındadır. Şehrin kalabalığından ve yorucu trafiğinden kaçmak ve dinlenmek için tekne insanlar için iyi bir tercih oluyor. Büyük şehirler insana her zaman stres ve yorgunluk yükleyen bir ortam, koşuşturmayla geçen günlerde yaşadığını unuttuğun bir ortam. Böyle bir ortamdan kaçmak için sessiz sakin yerlere gidebilmek için yine trafikten uzak, deniz ulaşımı yani tekne kullanmak akıllıca bir seçim oluyor. İnsan doğanın bir parçası fakat büyük şehirler bizi doğadan ne yazık ki soyutluyor. Arabalardan ve fabrikalardan dolayı ne kadar farkına varmasak da temiz hava soluyamıyoruz. Hal böyle olunca doğaya kaçmak için tercih edilen yöntem tekne kiralama oluyor. Tekne kiralama ile doğaya kaçarak en azından kısa süreliğine doğaya ait olan yanımızı besliyoruz.

Tekne ile Maviye Yolculuk

Masmavi denizin ortasında, sadece sevdiğiniz insanlarla, doğanın göz alıcı güzelliği tatmayı kim istemez ki? Fethiye’nin doğası, denizleri ve havası sizi sanki yeniden doğmuş gibi hissettirecek. Koca bir senenin üstünüzde oluşturduğu yükü bu gezinti ile üstünüzden tamamen atacaksınız. Göcek, 12 Adalar, Ölüdeniz, Kızılada, Tersane adası, Kleopatra Koyu, Gemiler Koyu, St Nicholas Adası, Kelebekler Vadisi gibi pek çok doğa harikası yeri Fethiye tekne kiralama ile rahatlıkla gezebilirsiniz. Tatilinizin tadını çıkarırken hiçbir sorunla karşılaşmak istememiz gayet normal. Teknede oluşacak herhangi bir sıkıntı tüm tatilimizin tadını kaçırabilir. Bundan dolayı tekne kiralama için iyi bir firma seçmemiz gerekir. Birçok çeşitli yat seçeneği mevcuttur. Herkes kendi yaşam tarzı ve bütçesine göre seçenekler arasından istediği tekneyi seçebilir. Bu seçenekler arasından doğru seçeneği seçmek için uzmanlarla görüşülebilir.

Mavi Yolculuk İçin Tekneler

Fethiye tekne Kiralama dediğimiz gibi son zamanlarda şehirden, doğaya kaçmak için en çok tercih edilen seçenekler arasında yer almaktadır. Mavi yolculuk için, her ailenin ya da çiftin belki de tek kişilik yalnız tatillerin kısacası her türlü ihtiyaca göre tekneler bulunmaktadır. Bu tekneler arasından kendi bütçenize uygun olanını da rahatlıkla seçebilirsiniz.

  • En küçük tekneler üç kamaralı tekneler oluyor. Yolcu sayısı 6 ile 12 arasında değişmektedir.
  • En büyük tekneler de on kamaralıdır. Bu teknelerde ise yolcu sayısı 20 ile 40 arası değişmektedir.
  • Dört kamaralı tekneler
  • Beş Kamaralı tekneler
  • Altı kamaralı tekneler
  • Yedi kamaralı tekneler
  • Sekiz kamaralı tekneler
  • Dokuz kamaralı tekneler

Olmak üzere 8 farklı büyüklükte tekneler mevcuttur. Bunlar da yine kendi içinde, havuzlu ya da kaydıraklı gibi pek çok fonksiyonel araçlarla ayrılmaktadır.

 

WhatsApp